Laddstolpe i Huddinge

Det går snabbt att ladda bilen med en elstolpe

Att ha en renodlad elbil eller en hybridbil kan bli mycket osmidigt om man inte har tillgång till en laddstolpe. Detta beror på att det tar väldigt lång tid att ladda denna typ av bilar i ett vanligt eluttag.

Närmare bestämt får du i de flesta fall räkna med en laddningstid på mer än 24 timmar om du laddar din bil i ett vanligt vägguttag. Samtidigt tar det bara 2–4 timmar att ladda en urladdad elbil med en laddstolpe. Utöver att det tar längre tid att ladda bilen i ett vanligt eluttag medför det även en större risk för brand eftersom den typen av uttag inte är gjorda för så stark belastning. Detta innebär i praktiken att laddstolpar är något som mer eller mindre är en förutsättning för att man ska kunna använda sig av en elbil.

Vi vill att allt fler bilister går över till elbilar

Eftersom laddstolpar alltså är en förutsättning för att man ska kunna använda elbilar på ett smidigt sätt bidrar varje laddstolpe som installeras till att få allt fler bilister att gå över till elbilar. På så sätt spelar de också en avgörande roll i kampen mot klimatförändringarna. Bensindrivna bilar är nämligen en starkt bidragande orsak till de skadliga utsläpp som förstör miljön på vår planet. Ett sätt att minska dessa utsläpp är att ersätta bensindrivna bilar med eldrivna, och det kan alltså laddstolpar göra det lättare att göra.

Vi erbjuder trygga och certifierade installationer av laddstolpar till kommuner, bostadsrättsföreningar och företag för att alla i er bostadsrättsförening eller på er arbetsplats ska kunna använda sig av elbilar. Med tanke på att EU är på väg att fasa ut bensindrivna bilar genom att stoppa nyförsäljning av dessa fordon är det viktigt att vara förberedd och ställa om så snart som möjligt. Kontakta oss redan idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Laddstolpar garage Huddinge

5 års garanti och livslång support

Eftersom laddstolpar numera blivit allt vanligare på olika håll runt om i landet är det smidigare än någonsin tidigare att äga en elbil. Vi vill säkerställa trygga installationer för alla som är intresserade av att skaffa laddningsstationer. Av den anledningen erbjuder vi alltid fem års garanti på samtliga installationer och dessutom livslång, kostnadsfri support. Vi är alltid bara ett samtal bort om ni har några frågor!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify