Laddstolpe företag Huddinge

ChargeBuddy AB

Välkommen till oss på ChargeBuddy AB! Vi är ett företag som ägnar oss åt installationer av laddboxar och laddstolpar. Vi är en certifierad montör och vänder oss bland annat till bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Med hjälp av en laddstolpe kan ni ladda era elbilar på ett snabbt och säkert sätt. I vanliga vägguttag finns det en risk för överhettning när man laddar en elbil, något som i värsta fall kan sluta med att det börjar brinna. Det finns det dock ingen risk för när man laddar sin bil med en laddstolpe från oss!

Ta kontakt med oss idag för att få en smidig, trygg och effektiv installation utförd av en branschledande aktör!

Vi sköter Grön teknik-avdraget åt er

Subventionen för Grön teknik infördes 2021 med syftet att uppmuntra omställningen till hållbara energilösningar. Subventionen ger rätt till ett avdrag på hela 50% av arbetskostnaderna vid en installation av laddningsstationer för elbilar. Med andra ord kan ni spara en ordentlig summa pengar med detta avdrag! När ni vänder er till oss sköter vi självklart allt som har med avdraget att göra åt er. Vi skickar relevant information till Skatteverket och ger er sedan en fullständig redogörelse på fakturan. Ta kontakt med oss på ChargeBuddy AB idag för mer information!

Laddstolpe billig Huddinge

Vi är baserade i Bromma

Vi på ChargeBuddy AB har Gårdsfogdevägen 18B i Bromma, Stockholm, som vår adress. Att vi har vår bas i Bromma hindrar oss dock inte från att vända oss till flera olika typer av kunder i Stockholm med omnejd. Vi har god vana av att genomföra installationer runt hela Stockholm och dess kringliggande kommuner. Du som är intresserad av våra tjänster är varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot ditt samtal!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify