Ta del av våra tjänster

Vi kan hjälpa er på flera olika sätt när det kommer till laddstationer. Våra tjänster kan du ta en titt på nedan.

services_icon1

Försäljning av laddstolpar och laddboxar

Vi säljer marknadens kraftfullaste och modernaste laddboxar. Detta innebär hög laddningsprestanda och en rad smarta funktioner. Boxarna kopplas till internet och ger möjligheten att spåra laddningshistoriken. De som ansvarar över boxarna i er förening eller på ert företag kan även sätta priset för laddning.

services_icon1

Installation av laddstationer

Vi erbjuder självklart även installation av laddstolparna och laddboxarna. Vi följer alltid Elsäkerhetsverkets regler och säkerställer därmed en trygg installation. I samband med installationen kan vi bland annat gräva mark eller komplettera internetmottagningen för att skapa rätt förutsättningar. Vi tar helt enkelt ett helhetsansvar!

services_icon1.png

Platsbesök

Planerar ni att skaffa laddstationer kommer vi gärna ut till er för ett platsbesök innan. I samband med detta kan vi berätta mer om allt från laddboxarnas funktionalitet, till hur vår installationsprocess ser ut. Dessutom svarar vi självklart på frågor.

services_icon1

Kostnadsfri support

Väljer ni att anlita oss för installationen ingår alltid kostnadsfri support, livet ut! I praktiken innebär detta att ni alltid kommer kunna höra av er till oss om eventuella frågetecken skulle uppstå.